Tatueringsborttagning i Oskarshamn

Har du inte hittat rätt klinik som kan hjälpa dig med tatueringsborttagning i Oskarshamn? Du kan vara lugn. Endast dryga 10 mil från Oskarshamn hittar du Växjö Medical Center.

Resan mellan Oskarshamn och Växjö gör du på endast två timmar. Allra bekvämast är kanske att köra själv men självklart finns mycket bra kollektiva förbindelser också. Varför inte ta expressbussen hela vägen till Växjö eller buss först till Kalmar och tåg vidare därifrån? Oavsett vilket transportsätt du väljer kommer du till en klinik där du på ett tryggt sätt erbjuds tatueringsborttagning i världsklass.

Vid frågor kontakta oss på 0470-57 10 40

Tatueringsborttagning i världsklass

Hos oss möts du av kompetens och utrustning i världsklass. De tekniker och metoder såväl som utrustning som används är alltid i framkant. Detta tack vare vår hudläkare Dr Tore som sedan 1985 kontinuerligt har sett till att höja kompetensen och kunskaperna kring allt det nya som tillkommer på marknaden. Dr Tores kompetens inom området är efterfrågad kontinuerligt inte enbart i Sverige utan runt om i världen och hans föreläsningar alltid fullsatta.

Picolaser Cutera Enlighten III

Vi använder oss av Picolaser Cutera Enligheten, en av de bästa bästa lasrarna på marknaden. Med möjlighet att behandla flera färger får du en effektiv tatueringsborttagning, med mindre smärta och ett gott resultat.

Vill du redan nu få reda på hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt? Ring oss gärna på 0470-57 10 40 så hjälper vi dig med allt ifrån rådgivning till tidsbokning. Varmt välkommen!

Här ser ni vår Prislista.