Tatueringsborttagning i Malmö

Bara ett par timmars resa med tåg finns Växjö Medical Center, en av Sveriges mest välkända kliniker för tatueringsborttagning. Sätt dig på tåget med en kopp kaffe, njut av resan och ta dig bekvämt till Växjö för en behandling som kommer att ta bort din tatuering med ett gott resultat. Utvilad och väl framme på Växjö Centralstation har du en kort gångväg till vår klinik. Smidigt och bekvämt.

Vid frågor kontakta oss på 0470-57 10 40

Varför det är värt resan

Det är många från Malmö som tycker att det är värt resan till Växjö. Varför? Jo, kort och gott för att vi har unik kunskap om är bäst på det vi gör. Med en klinik som är utrustad med de bästa lasrarna som finns på marknaden och med en personalstyrka som besitter hög kompetens och erfarenhet är vi ett självklart val för många från Malmö men även från andra orter runt om i södra Sverige.

Mångårig erfarenhet

Dr Tore, vår hudläkare har mångårig erfarenhet av arbete med lasrar. Hans kompetens efterfrågas runt om i Sverige och även utanför Sveriges gränser. Årligen håller han många föreläsningar för både läkare och studenter samtidigt som han kontinuerligt inhämtar nya kunskaper om det senaste och bästa som finns på marknaden. Dessa nya kunskaper tas sedan vidare till och anammas på vår klinik.

Högteknologisk utrustning

Vi nöjer oss endast med det bästa och att ha högteknologisk utrustning är vårt minsta krav. Med vår Picolaser Cutera Enligheten III får du ett på ett effektivt sätt ett vackert resultat av din tatueringsborttagning. Den stora fördelen med Picolasrar är att denna laser slår sönder tatueringsfärgen på ett mer effektivt sätt. Med färre behandlingar får du alltså ett ännu bättre slutresultat än tidigare var möjligt.

Vill du redan nu få reda på hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt? Ring oss gärna på 0470-57 10 40 så hjälper vi dig med allt ifrån rådgivning till tidsbokning. Varmt välkommen!

Här ser ni vår Prislista.