Tatueringsborttagning i Lund

Har du en tatuering som du önskar ta bort? Har du inte hittat den rätta kliniken för detta ändamål i Lund? Du kan vara lugn! Endast ett par timmar bort med tåg finns Växjö Medical Center, en av södra Sveriges mest välkända kliniker för tatueringsborttagning.

Vill du ha effektiv tatueringsborttagning med så lite smärta som möjligt? Det kan du få hos oss. Vi använder oss av Picolaser som möjliggör att effektivt ta bort en tatuering med färre behandlingar och med mindre smärta och ett gott resultat.

Vid frågor kontakta oss på 0470-57 10 40

Hur är detta möjligt?

Då det huvudsakligen är värmen som orsakar smärta vis tatueringsborttagning avger Picolasern med de korta ljuspulsarna mindre värmeutveckling i huden vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Med tre våglängder möjliggör vår Picolaser Cutera Enligheten att flera färger kan behandlas. Detta ger dig en snabbare och mer effektiv behandling med ett optimalt resultat. Tatueringsfärgen slås sönder mer effektivt och tatueringar som tidigare var svåra att ta bort kan idag “suddas” ut tack vare Picolaserns speciella egenskaper.

Genom att använda det senaste inom högteknologisk laserutrustning är det möjligt att ta bort tatueringar med minsta möjliga smärta och med ett bättre slutresultat.

Vår höga kompetens

Dr Tore, vår hudläkare är mycket känd inom branschen för sitt kunnande och sin långa erfarenhet. Hans kompetens är eftertraktad inte bara i Sverige utan runt om i världen där han håller i såväl föreläsningar som utbildningar. Utveckling är en självklarhet för oss och samtlig personal på vår klinik ser därför till att kontinuerligt ta del av nya rön, nya metoder och tekniker samt ny utrustning som finns att tillgå. Därför vågar vi också påstå att du hos oss får tatueringsborttagning i världsklass.

Vill du redan nu få reda på hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt? Ring oss gärna på 0470-57 10 40 så hjälper vi dig med allt ifrån rådgivning till tidsbokning. Varmt välkommen!

Här ser ni vår Prislista.