Tatueringsborttagning i Linköping

 

Efterfrågan på tatueringsborttagning har ökat under de senaste åren, något som vi tydligt har märkt på vår klinik. Har även du en eller flera tatueringar som du vill ta bort? Vill du göra det på en klinik med hög kompetens, lång erfarenhet och den bästa utrustningen som finns att tillgå? Då har du kommit helt rätt! På Växjö Medical Center hjälper vi dig med att ta bort din tatuering på ett säkert sätt med ett optimalt resultat.

Från Linköping är det ca tre timmars resa till Växjö. En resa som är värd att ta anser många som aktivt har sökt upp just oss och vår klinik. Detta är vi så klart mycket stolta över då det visar på att vår kompetens och erfarenhet är något som uppskattas.

Vid frågor kontakta oss på 0470-57 10 40

Specialkompetens om olika lasrar

Idag finns det många olika lasrar på marknaden. För att utvärdera dessa krävs specialkompetens, något som Dr Tore, vår hudläkare besitter i mycket hög grad. Med en erfarenhet av arbete och utbildningar om lasrar har Dr Tore en kompetens som är mycket efterfrågad och som sträcker sig långt utanför Sveriges gränser. Under sina många föreläsningar och utbildningar har Dr Tore delat med sig av sin kompetens till såväl läkare som studenter.

På vår klinik har vi självklart ett stort urval av lasrar. Detta gör oss unika eftersom det möjliggör för oss att skräddarsy behandlingar för patienter som få kliniker i Sverige kan erbjuda.

Vår Picolaser Cutera Enligheten III är en av de mest effektiva lasrarna för tatueringsborttagning. Utöver 532 och 1064 nm ljus har den 670 nm ljus som produceras inne i lasern vilket ger mer energi. Detta i kombination med kortare pulstider gör att effektiviteten på svårbehandlade ljusblåa och gröna tatueringar ökar.

Vill du redan nu få reda på hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt? Ring oss gärna på 0470-57 10 40 så hjälper vi dig med allt ifrån rådgivning till tidsbokning. Varmt välkommen!

Här ser ni vår Prislista.