Tatueringsborttagning i Karlskrona

Har du en eller flera tatueringar som du vill ta bort och du vill göra det på en klinik med hög kompetens, lång erfarenhet och den bästa utrustningen som finns att tillgå? Då har du kommit helt rätt! På Växjö Medical Center hjälper vi dig med att ta bort din tatuering på ett säkert och effektivt sätt.

Vid frågor kontakta oss på 0470-57 10 40

Värt en omväg

Till oss tar du dig från Karlskrona på ca en timme med bil, buss eller tåg. Det är garanterat värt resan!

Väl hos oss är du garanterad ett professionellt bemötande av kompetent personal. Vår långa erfarenhet inom tatueringsborttagning har gjort att många söker sig till oss inte enbart Karlskrona utan från hela södra Sverige. Dr Tore, vår hudläkare är mycket känd inom branschen för sitt kunnande och sin långa erfarenhet. Hans kompetens är eftertraktad inte bara i Sverige utan runt om i världen där han håller i såväl föreläsningar som utbildningar.

Vi är måna om att kontinuerligt uppdatera oss inom det allra senaste, både när det gäller olika tekniker som utrustning och vi är mycket stolta över att vara de första i Skandinavien att använda oss av Picolaser Cutera Enlighten III med tre våglängder som möjliggör att flera färger behandlas.

Till skillnad från många andra lasrar där man kopplar på s.k. “Dye Kits” för att få olika våglängder har Cutera Enligheten en integrerad lösning vilket säkerställer att man får en god effekt på tatueringspigmenten i samtliga våglängder.

Vill du redan nu få reda på hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt? Ring oss gärna på 0470-57 10 40 så hjälper vi dig med allt ifrån rådgivning till tidsbokning. Varmt välkommen!

Här ser ni vår Prislista.