Tatueringsborttagning i Karlshamn

Har du inte hittat den rätta kliniken för tatueringsborttagning i Karlshamn? Du kan vara lugn. Att ta sig till Växjö från Karlshamn är enkelt och bekvämt och du får då möjlighet att ta bort dina oönskade tatueringar på en av de bästa klinikerna som södra Sverige har att erbjuda.

Att ta sig till vår klinik är definitivt resan värt. Resan du gör från Karlshamn tar bara ett par timmar men resultatet från vår tatueringsborttagning varar en livslängd.

Vid frågor kontakta oss på 0470-57 10 40

Ta bort din tatuering med oss

Dr. Tores kompetens, erfarenhet och den allra senaste tekniken som vi använder oss av på vår klinik är oslagbar. Vi vågar garantera dig att du får ett resultat av din tatueringsborttagning som utförs på ett högst professionellt sätt.

Dr Tore är hudläkare och har arbetat med lasrar sedan 1985. Det ger dig en säkerhet och framför allt trygghet när du kommer till oss. Vi är medvetna om att du när du väljer oss ställer höga krav. På vår klinik är det en självklarhet att vi ska kunna bemöta dina önskemål på bästa sätt.

Att utvecklas är en något vi tror starkt på. Dr Tore är inte enbart i olika länder för att föreläsa om laser utan även för att inhämta ny kunskap om såväl utrustning som de senaste teknikerna vilka sedan tillämpas på vår klinik och som vi är mycket stolta över att ha utrustning som är i världsklass.
Vi är först i Skandinavien med att använda oss av Cutera Enlighten III med tre våglängder, en av de för närvarande bästa picolasrarna för tatueringsborttagning på marknaden.

Vill du välja det allra bästa för din tatueringsborttagning? Då är Växjö Medical Center det rätta valet för dig!

Vill du redan nu få reda på hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt? Ring oss gärna på 0470-57 10 40 så hjälper vi dig med allt ifrån rådgivning till tidsbokning. Varmt välkommen!

Här ser ni vår Prislista.