Tatueringsborttagning i Kalmar

Endast en timmes resa från Kalmar hittar du Växjö Medical Center, en av södra Sveriges mest kompetenta kliniker för tatueringsborttagning. Det är utan tvekan värt resan!

Vid frågor kontakta oss på 0470-57 10 40

Säkert

Vi strävar alltid efter att du som kommer till oss ska känna dig bekväm och trygg. Detta uppnår vi genom att använda oss av den allra bästa tekniken på marknaden och genom att kontinuerligt uppdatera oss om nya tekniker och metoder. Vår professionella personal i kombination med den höga kompetensen gör att du när du kommer till oss är garanterad att din tatuering tas bort så säkert och med så gott resultat som möjligt.

Dr Tore

Dr Tore har arbetat med lasrar i drygt 30 år. Han är en välkänd hudläkare som årligen håller flera föreläsningar inom området både i Sverige och utomlands. Han ser alltid till att han själv och samtlig personal på vår klinik anammar nya rön och nya metoder. På detta sätt ligger vi alltid i framkant med det senaste och det bästa.

Utrustning i världsklass

På vår klinik kan du vara säker på att vi nöjer oss med endast det bästa. Vi använder oss av Picolaser Cutera Enlighten III med tre våglängder som möjliggör att flera färger behandlas. Detta ger dig en snabbare och mer effektiv behandling med goda resultat.

Det stora urvalet av speciallasrar på vår klinik möjliggör för oss att skräddarsy behandlingar för patienterna som annars inte är vanligt att få utförd i Sverige. Detta i kombination med vår omtanke om alla som kommer till oss gör att många söker sig till oss från flera olika orter både närmare och längre ifrån Växjö.

Vill du redan nu få reda på hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt? Ring oss gärna på 0470-57 10 40 så hjälper vi dig med allt ifrån rådgivning till tidsbokning. Varmt välkommen!

Här ser ni vår Prislista.