Tatueringsborttagning i Jönköping

Endast en och en halv timme från Jönköping hittar du Växjö Medical Center, en av södra Sveriges bästa kliniker när det kommer till tatueringsborttagning. Att ta sig till Växjö och till vår klinik från Jönköping är både enkelt och smidigt. Välj om du vill köra eller ta tåget eller bussen.

Vid frågor kontakta oss på 0470-57 10 40

Lång erfarenhet - en trygghet för dig

Dr Tore, vår hudläkare har lång erfarenhet av lasrar. Sedan 1985 har lasrar varit hans specialisering och efterfrågan på hans kunskap och kompetens är stor. Årligen håller Dr Tore föreläsningar för läkare och studenter runt om i världen. Vi är mycket stolta över att ha denna erfarenhet och kompetens representerad på vår klinik. Det är också anledningen till att många söker sig just till oss. Erfarenheten ger dig trygghet och säkerhet på att din behandling utförs på bästa möjliga sätt.

Först med det senaste

Ända sedan vi startade vår klinik har vi varit en av de första med det senaste när det gäller nya tekniker, metoder och utrustning. Vi var först i Sverige med Picolaser och Nanolaser med två våglängder. Därefter var vi först i Skandinavien med en ännu senare och bättre version, Picolaser Cutera Enligheten med tre våglängder.

Omtanke om kunden

Vår professionella och kompetenta personal bemöter alltid dig som kund med stor kompetens och kunskap. Vi, liksom våra kunder, nöjer oss endast med det bästa. Därför ser vi alltid till att du när du lämnar vår klinik är nöjd med din tatueringsborttagning. Det goda resultatet och vår omtanke om våra kunder gör utan tvekan resan till Växjö värd.

Vill du redan nu få reda på hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt? Ring oss gärna på 0470-57 10 40 så hjälper vi dig med allt ifrån rådgivning till tidsbokning. Varmt välkommen!

Här ser ni vår Prislista.