Tatueringsborttagning i Helsingborg

Har du inte hittat den rätta kliniken för din tatueringsborttagning i Helsingborg? Du kan vara lugn. Endast en kort resa bort finns Växjö Medical Center som garanterat kan hjälpa dig på bästa sätt!

Till oss tar du dig enklast och snabbast med antingen tåg eller bil. Väljer du att ta tåget har du från centralstationen inte långt till oss. En kort promenad är allt som krävs. Skulle du istället välja bilen behöver du inte heller oroa dig för parkeringsplatser och stress. Det finns goda parkeringsmöjligheter i närheten av vår klinik.

Vid frågor kontakta oss på 0470-57 10 40

Trygghet och omtanke

För oss, liksom för dig, står trygghet och omtanke i centrum för samtliga av våra behandlingar. Hos oss kan du känna dig trygg med att din tatueringsborttagning utförs med den bästa utrustningen som finns att tillgå på marknaden.

Med Dr Tore i spetsen på vår klinik som själv kontinuerligt under mer än 30 år har utbildat många inom olika lasertekniker är samtlig personal på vår klinik framstående inom såväl utrustning som nya tekniker som tillkommer. För Dr Tore är det en självklarhet att vi alltid ska ligga i framkant, något som säkerställer för dig att du får den tryggaste och mest effektiva behandlingen.

Picolaser Cutera Enligheten III

Vi använder oss av Picolaser Cutera Enligheten III. En av de mest effektiva lasrarna för tatueringsborttagning på marknaden. Till skillnad från många andra lasrar där man kopplar på s.k. “Dye Kits” för att få olika våglängder har Cutera Enligheten en integrerad lösning vilket säkerställer att man får en god effekt på tatueringspigmenten i samtliga våglängder och speciellt effektiv är den på svårbehandlade ljusblåa och ljusgröna nyanser. Resultatet? Färre behandlingar, mindre smärta och bättre resultat.

Vill du redan nu få reda på hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt? Ring oss gärna på 0470-57 10 40 så hjälper vi dig med allt ifrån rådgivning till tidsbokning. Varmt välkommen!

Här ser ni vår Prislista.