Tatueringsborttagning i Göteborg

Har du en tatuering som du inte längre är nöjd med och önskar ta bort? Har du inte hittat en klinik i Göteborg som motsvarar dina krav på tatueringsborttagning? Du kan vara lugn. Gör som många andra, ta kontakt med oss för att se hur vi kan hjälpa dig!

Vid frågor kontakta oss på 0470-57 10 40

Varför du ska välja oss

Våra kunder väljer oss främst för vår långa erfarenhet och vår stora kompetens. Vår moderna utrustning har gjort att allt fler söker sig till oss och vår kundkrets blir allt större. Idag är vi en av södra Sveriges ledande kliniker när det gäller tatueringsborttagning.

Vår hudläkare, Dr Tore, som har arbetat med olika lasrar och olika metoder sedan 1985 ser alltid till att han själv och likaså övrig personal på vår klinik anammar nya rön och nya metoder. Vi sticker ut och ligger alltid i framkant med det senaste och det bästa.

Tillfredsställande resultat

Tatueringsborttagning hos oss görs med Picolaser Cutera Enligheten III, som är en av de mest effektiva lasrarna för tatueringsborttagning. Vi nöjer oss endast med det bästa och vet att du ställer lika höga krav. För oss är det en självklarhet att du åker tillbaka till Göteborg med ett tillfredsställande resultat och med en gammal tatuering som är ett minne blott.

När du kommer till oss blir du väl omhändertagen och kan känna dig säker och trygg på att du får en behandling i världsklass.

Vill du redan nu få reda på hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt? Ring oss gärna på 0470-57 10 40 så hjälper vi dig med allt ifrån rådgivning till tidsbokning. Varmt välkommen!

Här ser ni vår Prislista.